Wat we doen en waarom

Wij, Jan Bommerez en Anita van Ostaden, verzorgen meerdere opleidingen en workshops waarbij het thema loslaten een centrale plaats inneemt. Wij merken dat loslaten en je niet identificeren met negatieve zaken nog steeds aan belang toenemen. Zeker in een wereld waar veiligheid, zekerheid en geborgenheid niet vanzelfsprekend zijn.

De workshop ‘Leren loslaten’ loopt al meerdere jaren en is reeds door meer dan 2000 deelnemers gevolgd. Jan wijdt zich sinds het voorjaar 2017 weer aan zijn missie als auteur. Dit heeft erin geresulteerd dat er een samenwerking is ontstaan, waarin Anita o.a. zijn workshop ‘Leren Loslaten’ overneemt. Daarnaast worden er Loslaat-praktijkdagen georganiseerd om het loslaten meer te oefenen en verder te verdiepen. Vooral bedoeld voor de mensen die de workshop ‘Leren Loslaten’ al hebben gevolgd.

In maart 2018 zijn we begonnen met het opleiden van coaches die we inwijden en trainen in onze methodiek. Dit is de opleiding tot LoslaatcoachTM. Deze opleiding wordt twee keer per jaar gegeven. Bedoeld voor mensen die al als coach werken en hun coachskills willen verbreden en verdiepen. En ook zeer goed passend bij mensen die een persoonlijk ontwikkelingstraject zoeken om zich meer te bekwamen in loslaten.

Onze missie

Wij willen, door bewustwording en loslaten, bijdragen aan het (her)ontdekken van je ware zelf, zodat je kunt leven vanuit wie je in essentie bent en jouw potentieel optimaal kunt ontplooien.

Coaching

Wil je liever individuele begeleiding? Dat is mogelijk!
Stuur een mail met je vraag, naam en telefoonnummer naar info@loslaatacademie.nl.
Of gebruik het contactformulier. Dan nemen we persoonlijk contact met je op.

Jan Bommerez

Jan Bommerez is Vlaming van geboorte, maar hij woont al sinds 1995 in Californië. Jan is bedrijfseconoom (met focus op HRM) en is al sinds 1978 bezig met groepswerk en opleidingen, eerst in België en later ook in Nederland en de Verenigde Staten.
Zijn prioritaire thema’s zijn: flow, transformatie en loslaten. Die drie thema’s gaan eigenlijk over hetzelfde: ons ware potentieel bevrijden door los te laten wat of wie we niet zijn. Of anders uitgedrukt: ze gaan alle drie over bewustwording van wie we echt zijn.
Zijn bekendste boeken zijn ‘Flow en de Kunst van het Zakendoen’, ‘Kun je een Rups Leren Vliegen?’, ‘Minder Moeten Meer Flow’ en ‘Door de Bomen het Bos Zien’.

Anita van Ostaden

Anita van Ostaden heeft ruim 35 jaar ervaring in het opleiden, trainen, coachen en begeleiden van mensen op het gebied van communicatie, persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij is o.a. opgeleid in NLP (inmiddels 20 jaar internationaal NLP-trainer), Systemisch Werk, Ademwerk, Transformational Breathing, Traumawerk, Transformationele coaching en counseling.

Anita heeft verschillende bedrijven opgericht, waaronder LevensManagement en, samen met Jan, Loslaatacademie. Ze heeft de opleiding LifeDesigner ontwikkeld, waarin verbinding met universele en natuurwetten, leven in het hier en nu, transformatie en loslaten centraal staan.

Haar missie is jou dichter bij jezelf te brengen, waardoor je je bewust wordt van wie je écht bent, volledig in contact met je essentie, je ware zelf. Want alleen dan kun je jouw oneindig potentieel ontsluiten en een vervullend en gelukkig leven leiden.