Workshop: Leren Loslaten in de praktijk

Heb je de workshop ‘Leren Loslaten’ gevolgd en behoefte aan opfrissing, verdieping en meer oefening? Dan is deze loslaat-praktijkdag zeker iets voor jou!

Over loslaten is veel geschreven en gesproken. Het is zeker interessant om er veel over te lezen en te leren, maar waar het werkelijk om gaat is hoe je loslaten in de praktijk toepast.

“It takes a few moments to learn and a lifetime to master.”

Loslaten: zo doe je dat!
Bewustwording volgt uit zelfreflectie. Als je begrijpt wat en hoe je vasthoudt, kun je pas beginnen met loslaten. Loslaten is niet weggaan van dat wat jou niet bevalt. Het is juist ernaartoe bewegen om te accepteren dat het nu is wat het is. Vanuit de huidige situatie kun je als neutrale waarnemer aanschouwen wat er is. En als je volledig kunt aanvaarden dat het heden het heden is, begint het loslaten.

Op deze loslaat-praktijkdag krijg je concrete tools en technieken aangereikt om los te laten. Geen theorie, enkel praktijk.

Wat komt aan bod?
* welk verhaal heb je geconstrueerd om jouw werkelijkheid te creëren?
* hoe kan je als neutrale waarnemer naar je leven en gebeurtenissen kijken?
* welke nieuwe gezichtspunten en mogelijkheden ontstaan vanuit die neutrale waarneming?
* hoe kun je (meer) afstand, ruimte en stilte voor jezelf creëren?
* hoe richt je je aandacht?
* hoe kun je volledig in contact zijn met jezelf, volledig in het hier en nu?
* hoe kom je op de plek van puur bewustzijn?

Voel je een verlangen naar meer oefening in loslaten ? Meld je dan aan voor deze praktische en energie-gevende dag. Je bent van harte welkom!