Ervaringen van deelnemers

“De opleiding tot Loslaatcoach is een supervervolg op de workshops ‘Leren Loslaten’ en ‘Moeiteloos Leven Leven’ van Jan Bommerez. Hier komen theorie en praktijk samen en dit zorgt ervoor dat je als coach op een makkelijke en intuïtieve wijze anderen kunt begeleiden. Anita is een open persoon en coach. Recht voor haar raap, eerlijk en toegankelijk met een liefdevol hart. Ze weet enorm veel, is heel hands-on en praktisch ingesteld. Ze weet de theorie en de praktijk prachtig samen te brengen in deze opleiding. Haar spontaniteit en verhalen gaven de opleiding voor mij een extra dimensie. Goed verzorgd, heel veel materiaal en oefeningen. Een prachtige basis om zelf verder te kunnen als Loslaatcoach.”

Rilana Altana
Eigenaar en trainer/coach Lunara

“Tijdens de Loslaatcoach-opleiding kom je dichter bij je eigen “zijn”, waardoor je je als coach optimaler kunt verbinden met anderen om hen te begeleiden in hun proces. Het is erg waardevol om een combinatie van theorie en praktijk te hebben, waarbij de praktijk vooral wordt gekenmerkt door werkvormen die systemisch en proces gedreven zijn en weinig woorden behoeven. Kortom een erg waardevolle opleiding die veel brengt.”

Sandra van der Boom
Sales Excellence Manager Benelux, Philips Healthcare

“Ik vind de opleiding tot Loslaatcoach een hele mooie opleiding. Loslaat-coaching gaat over waar het écht over gaat in het leven: contact en verbinding (met het grotere geheel). En ik heb veel geleerd over de kracht en impact van de oefeningen, waarbij geen of weinig woorden werden gebruikt. Er gebeurt veel meer wanneer de gecoachte niet terug hoeft naar zijn hoofd om te vertellen en te verklaren wat er allemaal is gebeurd en welke inzichten er zijn ontstaan. Ook veel geleerd over hoe je dat proces, met weinig woorden, goed kunt begeleiden. Mooie thema’s en mooie werkvormen en oefeningen. De thema’s worden ondersteund door de manual en tijdens de opleidingsdagen door Anita met veel enthousiasme, gedrevenheid en humor.”

Marc Spruit
Eigenaar en trainer/coach MenS-Ontwikkeling

“Het was een uiterst fijne cursus in een warme en aangename omgeving. Anita heeft bij mij persoonlijk één en ander losgemaakt en mijn grondvesten af en toe eens goed doen beven… for the better of course. Precies wat ik nodig had. Als beginnende body-mind en energie coach heb ik heel wat nieuwe inzichten opgepikt. En veel nieuwe technieken geleerd die een basis vormen om mijn eigen coaching model hiermee verder uit te werken. Ik heb vooral een hele grote shift gemaakt van coachen vanuit het hoofd naar coachen vanuit het hart en intuïtie. Daardoor coach ik veel meer dan voorheen vanuit vertrouwen en persoonlijke kracht. Tijdens het Loslaat-coaching traject heb ik ook mijn persoonlijke missie als coach verder kunnen uitkristalliseren. Anita is erg gul met het delen van informatie en dat is prettig, Het is een mooi overzichtelijk naslagwerk. Top!”

Els de Groote
Zelfstandig coach

“Loslaten is iedere keer weer terugkeren bij je essentie, je zijnsstaat. Inzicht krijgen hoe dat proces bij jou werkt maakt het leven een stuk eenvoudiger en duidelijker, maar niet altijd makkelijker. Door hiervan bewust te zijn lukt het steeds beter je ware zelf te leven, te leven wie je in essentie bent. Dan ligt het geluk op elke hoek voor het oprapen. Voor elke coach een must om te ervaren om het te kunnen doorgeven.”

Sandra Schreurs
Theetuin Boerderij De Notelaar