Ervaringen

Mijn grootste inzicht is dat het goed is om soms meer afstand te nemen tot mijn bedrijf en het vanuit een ander perspectief te bekijken. Dit geeft meer overzicht, meer focus en minder stress. Deze loslaatworkshop geeft veel zelfinzicht en helpt om verouderde visies en gedrag los te laten. Ik raad deze workshop van harte aan.

Peter Krijger
Directeur Atma Instituut Amersfoort

Mooie loslaatzondag met Anita. Loslaten doet groeien! Wat een prachtige opvolging geeft Anita aan de workshop Leren Loslaten van Jan Bommerez. Een mooie mix van informatie en diep ervaren!

Ben Meijering
Trainer-coach-organisatieadviseur-auteur (voormalig bestuurder/ CEO)

Anita ontwapent door kwetsbaarheid. Theorie en praktijk in goede balans. Veel inzichten volgen elkaar in rap tempo op en vormen een warme smeltkroes van transformatie. Mijn grootste inzicht was dat ik in de loop van de dag besefte dat ik het hele roer kan en mag omgooien en dat daar een warm bad voor me kan klaarstaan. Iets dat ik op dit moment erg mis. Ik gooi het roer om als ik mijn koers heb bepaald. Mijn eerste actie is om opnieuw op zoek te gaan naar mijn grote passie in trainen en coachen. En stralen! Deze workshop is voor mensen die een moment willen stilstaan bij dingen die in het eigen leven spelen en daar vanuit een waarnemingspositie naar willen kijken.

Igor van Kaam
Ondernemer-coach-NLPTM trainer

Ik meen dat het omstreeks 1999 was dat ik Anita voor het eerst op het podium meemaakte, als gasttrainer tijdens een workshop die ik bijwoonde. Nu ik al een lange tijd zelf trainingen geef en terug kijk op mijn eigen ontwikkelingspad, weet ik dat het toen voor mij heel inspirerend en vooral ook stimulerend was, om een vrouw op het podium te ervaren die een stuk kwetsbaarheid en kracht liet zien. Anita heeft heel veel in huis, om mensen op weg te helpen op hun pad van bewustwording en zelfontwikkeling.

Mayana
Eigenaar Mayana Productions (The Plan Called Me, Leadership for women)

Anita brengt de boeken van Jan Bommerez tot leven in deze enerverende workshop. Eindelijk heb ik een effectieve methode om meer te kunnen loslaten. Loslaten kun je leren. Ik heb geleerd dat je pas iets kunt loslaten als je het eerst hebt geaccepteerd. Loslaten is essentieel voor persoonlijke groei. Ik sta meer stil bij wat ik vasthoud, mijn weerstanden en niet-productieve patronen. Zodat ik ze vervolgens kan loslaten. De workshop is interactief, verhelderend en gericht op ervarend leren.

Erwin Krens
Mediator-trainer-coach

Het was een fijne dag in een veilige omgeving. Mijn belangrijkste inzicht is hoe ik tot mezelf (in mijn lijf) kan komen en zaken uit het verleden kan ‘opruimen’. De meditatiemomenten en ademoefeningen zijn nieuw voor mij, maar ik zal ze zeker blijven gebruiken. Daarmee hoop ik gemakkelijker en sneller innerlijke rust te creëren in mijn lijf. Ik ga vanaf nu elke dag een moment voor mezelf nemen en in dit moment ‘ in mijn lijf zijn’. Ook als is het maar kort. Ik gun het iedereen die met het verleden worstelt. Een mooie tekst die bij de workshop past: “Voelen, het klinkt zo gewoon, voelen… oprecht-zuiver-intens. Echt voelen doet soms pijn, maar als je leert om echt te voelen is het zoveel mooier om mens te zijn”.

Ingeborg Wip
Teamleider Trigion (beveiliging)

Ik heb in deze workshop ontdekt dat ik mijn leven ‘verkeerd om’ leef. In plaats van zoeken naar méér om mijn ultieme doel te behalen, zou ik juist meer kunnen (los)laten, met minder weerstand kunnen leven, waardoor er ruimte komt om te groeien. Meer in het nu, meer rustmomenten voor mijzelf, meer ademhalen.

Fabienne Kwakkenbos
Adviseur klantenservice particulieren bij een bank

Wat heerlijk om een dag te ademen, dieper tot mijzelf te komen en te zien en te ervaren wat ik beter los kan laten. Anita heeft een prachtige workshop ontwikkeld en zij wordt door de deelnemers gewaardeerd om haar natuurlijke wijze van begeleiden.

Gezinus Haagen
Manager-coach-trainer Inlumen BV

Wat ik van de workshop Leren Loslaten meeneem is dat ik op de goede weg ben: nog meer loslaten van het verleden en het leven beleven in het heden, het nu, het Zijn!

Els van den Akker
Ambulante begeleidster zorgorganisatie

Anita is voor ons iemand die op een speelse en enthousiaste manier haar boodschap duidelijk weet te maken zonder zichzelf daarbij te sparen. Prettig en boeiend. Anita werkt vanuit haar hart.

Fred en Linda Nieuwveld
Personal coach Uptobalanz