Opleiding tot Loslaatcoach™ in 10 dagen

Verandering is nog nooit zo eenvoudig geweest! Bewustwording en loslaten zijn de sleutels tot transformatie.

Wil jij mensen op een effectieve en liefdevolle manier begeleiden bij het vrijmaken van hun volledige potentieel? Leer dan onze krachtige, praktische én eenvoudige methodiek. De focus ligt op ervaringsgericht leren: de reis van je hoofd naar je hart.

Wat je leert

 • Anders kijken naar de werkelijkheid
 • Verbinden met grotere systemen en wetmatigheden, zoals je familiesysteem, de natuur, het universum
 • Oordelen, verwachtingen en emoties loslaten
 • Afstand nemen en neutrale waarnemer zijn (awareness)
 • Aandacht richten op mogelijkheden (overvloed)
 • In het hier en nu zijn
 • Bewust worden van je missie/levensdoel: wat is jouw toegevoegde waarde, waarin maak jij het verschil?
 • Coachen van mensen bij levensvragen: dieptecoaching

Resultaten

 • Meer ruimte en afstand
 • Flow en moeiteloosheid
 • Je hartsverlangen ontdekken en volgen
 • Vrij voelen, vrijheid om je eigen leven te leiden
 • Nieuwe kansen en mogelijkheden, eigen keuzes maken
 • Effectieve technieken voor begeleiden van mensen
 • Voorbij tijd, ruimte en vorm kunnen kijken

Wanneer

Voorjaar 2024

 • 22 maart en 23 maart (module 1)
 • 19 en 20 april (module 2)
 • 24 en 25 mei (module 3)
 • 14 en 15 juni (module 4)
 • 5 en 6 juli (module 5, incl. certificering)

Een gratis optie of aanmelden is reeds mogelijk.

Op bovenstaande pagina’s kun je je ook aanmelden.
Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.

Wie geeft deze opleiding?

Trainer: Anita van Ostaden

Gespecialiseerd in communicatie en persoonlijke ontwikkeling, waarbij neutraal waarnemen, loslaten en transformatie een centrale plaats innemen.
Ruim 30 jaar ervaring in het trainen, opleiden en coachen door o.a gebruik te maken van NLP, systemisch werk, transpersoonlijke coaching en transformational breathing.

Referenties

“Deze opleiding is een supervervolg op de workshops ‘Leren Loslaten’ en ‘Moeiteloos Leren Leven’  van Jan Bommerez. Het brengt theorie en praktijk samen en zorgt ervoor dat je als coach op een makkelijke en intuïtieve wijze anderen kunt begeleiden. Ik werkte al met loslaten, maar vrij theoretisch, vooral via de boeken van Jan. Ik heb geleerd om deze theorie toe te passen op een praktische wijze. Eerst op mezelf, want wat ik niet doorleefd heb, daar kan ik een ander niet mee helpen. En vervolgens leer je hoe je dit als coach in kunt zetten. Anita is een open persoon en coach. Recht voor haar raap, eerlijk en toegankelijk met een liefdevol hart. Ze weet enorm veel, is heel hands-on en praktisch ingesteld. Ze weet de theorie en de praktijk prachtig samen te brengen in deze opleiding. Haar spontaniteit en verhalen gaven de opleiding voor mij een extra dimensie. Goed verzorgd, heel veel materiaal en oefeningen. Een prachtige basis om zelf verder te kunnen als Loslaatcoach.’
Rilana Altena. Eigenaar en Life/Loslaatcoach, Lunara.

“Ik vond de opleiding tot loslaatcoach een heel mooie opleiding. Ik heb veel geleerd over de kracht/impact van de oefeningen, waarbij weinig of geen worden werden gebruikt. Er gebeurt veel meer wanneer de gecoachte niet terug hoeft naar zijn hoofd om te vertellen en te verklaren wat er allemaal is gebeurd en welke inzichten er zijn ontstaan. Ook veel geleerd over hoe je dat proces, met weinig woorden, goed kunt begeleiden.”
Marc Spruit. Trainer en (team)coach, MenS-Ontwikkeling.

“Tijdens de Loslaatcoach opleiding kom je dichter bij je eigen “zijn”, waardoor je je als coach optimaler kunt verbinden met anderen om hen te begeleiden in hun proces. Het is erg waardevol om een combinatie van theorie en praktijk te hebben, waarbij de praktijk vooral wordt gekenmerkt door werkvormen die systemisch en proces gedreven zijn en weinig woorden behoeven. Kortom een erg waardevolle opleiding die veel brengt.”
Sandra van der Boom. Sales Excellence Manager Benelux, Philips Healthcare.

“Ik meen dat het omstreeks 1999 was dat ik Anita voor het eerst op het podium meemaakte, als gasttrainer tijdens een workshop die ik bijwoonde. Nu ik al een lange tijd zelf trainingen geef en terug kijk op mijn eigen ontwikkelingspad, weet ik dat het toen voor mij heel inspirerend en vooral ook stimulerend was, om een vrouw op het podium te ervaren die een stuk kwetsbaarheid en kracht liet zien. Anita heeft heel veel in huis, om mensen op weg te helpen op hun pad van bewustwording en zelfontwikkeling.”
Mayana. Eigenaar Mayana Productions (The Plan Called Me, Leadership for women).

“Loslaten is iedere keer weer terugkeren bij je essentie, je zijnsstaat. Inzicht krijgen hoe dat proces bij jou werkt maakt het leven een stuk eenvoudiger en duidelijker, maar niet altijd makkelijker. Door hiervan bewust te zijn lukt het steeds beter je ware zelf te leven, te leven wie je in essentie bent. Dan ligt het geluk op elke hoek voor het oprapen. Voor elke coach een must om te ervaren om het te kunnen doorgeven.”
Sandra Schreurs. Manager Theetuin, Boerderij De Notelaar.

Op bovenstaande pagina’s kan je ook aanmelden.
Heb je nog verdere vragen? Aarzel niet om contact op te nemen.